D.O.B: 13 maart 2013
Dad: C.I.B., MultiCH, EAVW&BOB-2012, EVW2011, ViceEW-2007, cwEW-2005 Shangani Umvutcha Lonzo EAW-2008, ChCLUB
Mom: CH Aresvuma Sudi Sauti

HD A
ED FREE
DM N/N
JME N/N

 

Jenzi onze Rusische prinses. Ze is met 16 weken vanuit Moskou naar Polen gereden en daar heeft Nathascha haar overgenomen van Svetlana. De kleine meid kende geen woord Nederlands en alles ging anders dan ze gewent was. Zelfvertrouwen genoeg en ze kon al snel iedereen om haar pootje winden.

Jenzi is geshowd op diverse nationale en indernationale hondenshows. Ze is Belgisch en Luxcemburgs jCH. Waar ze op show maar kwam, ze had 9 van de 10 x een Uitmuntend en een plaatsing.

Jenzi is een gevoelige hond. Ze heeft snel door wie haar vriendjes zijn en bij wie ze uit de buurt wilt blijven. Voor haar was het altijd feest als ze mee mocht naar werk. Wat het ook was. Een evenement, een show, speuren of detectie, ze vond alles leuk. Nu ze ouder wordt merken we dat ze snel teveel prikkels heeft en ze geeft duidelijk aan dat het allemaal rustiger mag. Ze was een fantastische sporthond en op haar leeftijd nog steeds atletisch!

We hebben met Jenzi 1 keer een nestje gefokt. Ze werk moeder van 13 pups. Ze vond het moederschap helemaal niks en Nanyanika heeft haar dan ook erg geholpen met de pups opvoeden. We hebben ook nooit meer met Jenzi een nest gefokt. Welzijn voor haar is belangrijker dan nog eens fokken!

 

 

SHOWRESULTS LIKOZI JENZI JAMALI_LIKOZI  
     
     
     

 

 

 

RHODESIAN RIDGEBACK DATABASE over JENZI