D.O.B: 04 - 04 -2023
Dad: LIKOZI Zahur Zev
Mom: Mbiri Mtumbi EL-FAIYUM

Ze heeft nog geen gezondheidstesten gehad.

 

 

Kleine MARULA is een droom die uitkomt. Haar moeder Mtumbi komt uit een bijzondere lijn met een vader uit 1976. Ik heb gelijk tegen Nicole gezegd dat ik een pup wilde van Mtumbi als ze er ooit mee zou gaan fokken. Nooit, echt nooit gedacht dat Nicole op deze mooie dame, onze Zev zou willen gebruiken. Onze kennel ligt na het nest van Jenzi x Tau stil. Op de dekkingen van Zev na. Er is al jaren in onze kennel niet gefokt. Wat niet erg is, want fokken mag maar moet niet. Met deze kleine MARULA halen we onze bloedlijn weer terug thuis, plus alle honden van Nicole achter deze dame. De honden die buiten de oude lijn van AZIWA op de stamboom staan, ken ik allemaal persoonlijk! Hoe bijzonder is dat!

MARULA was in de eerste week al gelijk een favorietje. Ze viel op omdat ze een heerlijke dikke dame was die goed voor zichzelf zorgde. Later toen ze eenmaal begon te lopen, werd dit nog steeds duidelijker. Ze zorgt voor zichzelf dat ze eten krijgt, speelt met of zonder maatjes, ze is zelfstandig en dapper. Een ander heeft ze niet direct nodig, ze vermaakt zichzelf wel. Ook vind ze aandacht heerlijk en zocht al heel snel oogcontact. Daagde uit en is vrolijk en speels. Ons hart ging al snel sneller kloppen voor haar en natuurlijk keken we ook wel naar de andere pups, maar we eindigde telkens met mevrouw Lilac. Het moet zo zijn. De keus is met ons hart gemaakt.

We gaan de komende tijd lekker met MARULA aan de slag. Gehoorzaamheidstraining en jachttraining. Daarnaast zullen we uiteraard ook lekker gaan speuren met haar. Ze komt in de roedel met haar oma, vader en springer Shae, ze kan haar borst natmaken! ( en wij ook... LOL) Natuurlijk gaan we haar ook af en toe uitbrengen op show. Eens kijken of ik het niet verleerd ben!