D.O.B: 12  december 2015
Dad: LIKOZI Bongoro Tau
Mom: ARESVUMA Jenzi Jamali-Likozi

HD A
ED FREE
DM N/N
JME N/N

Hemophilia B N/N
Blue Dilute N/N
B-locus N/N

 

 

Zev is een krachtige Red Weaten reu. Hij is door ons gefokt en grootgebracht. Zev is opgegroeid met zijn moeder Aresvuma Jenzi Jamali-Likozi en zijn vader Likozi Bongoro Tau en natuurlijk zijn tante en halfzus van zijn vader, Likozi African Nanyanika. Hij heeft de eerste 6,5 jaar van zijn leven samen met zijn vader doorgebracht in goede harmonie. Hij had ook ontzettend veel lol met zijn tante Nanyanika. Beide honden zijn er op dit moment van schrijven niet meer en nu moet Zev zichzelf ontplooien. Hij is daardoor wat onzeker, maar als hij eenmaal weet waar hij aan toe is, sjeest en rent hij samen met de honden waar hij kennis mee heeft gemaakt.

Hij is niet een hond die van showen houdt. We hebben voor zijn welzijn gekozen en niet voor de meeste of beste show resultaten.

Zev is een geweldige sporthond en staat nog heel dicht bij de natuur qua instinct. Een heus Rhodesian Ridgeback karakter wat de jacht betreft. Om zijn passie voor de jacht en zijn behoefte daaraan tegemoed te komen, speuren we met hem. Hij presteert ontzettend goed met speuren op vermiste personen, zijn leukste hobby! Ook mee hardlopen of naast de fiets rennen vind hij geweldig! Een topconditie en een scooby doo die graag voor en met je werkt!

Zev heeft ook zijn AAi certificering. Hij mag als co-coach ingezet worden. Hij is heel erg sensitief en weet ontzettend goed te spiegelen tijdens zo'n sessie. Echter heeft hij eervol ontslag gekregen. Hoe goed hij ook kan coachen en spiegelen, hij kan het niet goed loslaten. Voor zijn welzijn is het beter dat hij incidenteel eens mag spiegelen, maar als baan is dit te veel voor hem. Supertrots op deze gevoelige grote sterke jongen!

Zev is beschikbaar voor dekkingen. We zijn zeer selectief met fokken. Mocht je geintreseerd zijn voor een dekking van hem, laat dit ons minimaal een half jaar van te voren weten. Wij willen graag de tijd voor overleg, uitzoeken van stambomen en ruim kennismaken met elkaar. Zev is niet geschikt voor teven ( eigenlijk de fokkers/eigenaars) die 'last-minute' nog even snel een dekking moeten.

 

Likozi Zahur Zev & Likozi Bongoro Tau - 2019

 

SHOWRESULTS LIKOZI ZAHUR ZEV  
BRRC 2016 Dhr.H.Salm Veel Belovend
RRCN  4 juli 2020 Dhr. R.Smits Uitmuntend
RRCN  4 juli 2020 Mevr. Halff - van Boven Zeer Goed
RRCN  21 november 2020 Mevr. M. Franke Uitmuntend

 

 

 

RHODESIAN RIDGEBACK DATABASE over ZEV